SoMe manager søges til socialøkonomisk forening

Som SoMe manager er det din opgave at være med til at sætte fokus på vores projekter gennem de sociale medier og via vores hjemmeside. Du er ansvarlig for løbende at kreere indhold til disse medier, ved at sætte fokus på foreningens udvikling, relevante debatter, relevant lovgivning m.m. De sociale medier skal opdateres minimum to gange ugentligt. Stillingen hos #DetStarterMedMusikken er i høj grad afhængig af dit eget initiativ og drive – dette giver stor mulighed for at udvikle sig.

Om dig:
– Du har forståelse og erfaring for anvendelse af social medier
– Du har gode skriftligeuleringsevner
– Du er initiativrig og selvstændigt arbejdende
– Du er passioneret om området og vil gøre en aktiv indsats for at sprede budskabet om vores projekter

Arbejdsopgaver:
– Vinkle og planlægge Facebook-opslag
– Billeder og simpelt videomateriale til Facebook samt Instagram
– Udvikle kampagne-strategier
– Content-creation; SoMe, blogs, video m.m

Det tilbyder vi:
– En spændende mulighed for at sætte dine kompetencer i spil – et frivilligjob med mening
– Konkrete opgaver med konkrete resultater til følge
– Ansvar og mulighed for selvstændigt at planlægge og udføre opgaver
– Mulighed for at arbejde hjemmefra
– Hvem er vi?

Hvem er vi?
#DetStarterMedMusikken er en social økonomisk forening, der arbejder med workshops og aktivering af udsatte unge, der lever på kanten af samfundet.ålet er at give borgere tiltro til sig selv samt at sikre, at borgere kan opnå varig selvforsørgelse. #DetStarterMedMusikken har et særligt fokus på, hvordan kreativ udfoldelse som bl.a. musik spiller ind i denne proces – som vores motto også afslører, så starter med det med musikken. Vores forløb retter sig med hovedvægt mod de udsatte unge, som andre fravælger.