#Detstartermedmusikken

….. Og det begynder med Jer.
I foreningen #detstartermedmuskken arbejder vi aktivt på, at hjælpe unge under 30 år tilbage på rette spor, unge der lever på kanten af samfundet. Det gør vi gennem kreative aktiviteter og inkludering der øger både den sociale- og kulturelle kapital.

I foreningen #detstartermedmusikken søger vi fonde, og vi har opbakning herfra, men endnu vigtigere for den kontinuerlige og vedvarende indsats, kræver det at vi har endnu flere medlemmer der også støtter op om foreningen og vores projekter.
Og det er her I skriver jer ind vores i historie. Du kan blive medlem af vores forening, privat eller som firma, og dermed tage et stort socialt ansvar gennem dit medlemskab.
Medlemskab for personer under 18 kr. 50 ,-årligt
Medlemskab for personer over 18 – 25 år kr. 100,- årligt
Medlemskab for personer over 25 år kr. 200,- årligt
Medlemskab for virksomheder kr. 500,- årligt -logo på website

#detstartermedmusikken er en forening der p.t. primært drives af frivillige. Det betyder, at langt størstedelen af foreningens arbejde for at styrke indsatser for udsatte unge under 30 år foregår ulønnet med et begrænset budget. Derfor er det afgørende for #detstartermedmusikkens indsats, at så mange som muligt bliver medlem af foreningen. Vi håber, at du har lyst til at være med!