Rapworkshop marts 2020

Så er der indgået aftaler med et fantastisk team og undervisere til vores næste workshop – #detstartermedmusikken støttet af København Kommune og Tuborgfondet .

Vi er så glade for at præsentere; Per Vers , Pharfar Neser, Joseph Agami , Mashti Mads Nordheim, Philip Jones og Niels-Henrik Pesonen til at forestå undervisningen af en masse glade, passionerede og kreative unge mellem 14 – 22 år – boende i København.

Workshoppen afholdes den 29/2, 1/3, 7/3, 8/3 og 14/3 2020 imellem ca. kl. 10.00 – 18.00 – HUSK, at reservere disse dage allerede nu, hvis du vil med på workshoppen eller du kender en ung boende i København, som skal have plads på workshoppen, som er gratis for alle deltagerne.

Hvis du vil vide mere eller allerede nu ved, at du virkelig gerne vil deltage, så ansøg om en plads på info@detstartermedmusikken.dk

Det endelige program vil komme medio januar 2020. Hvor vi bare glæder os!

Foto: Jesper Skoubølling af Per Vers

#detstartermedmusikken #sammenervistærkere