Hele to bevillinger

I går var en betydningsfyld dag.

Med hele to bevillinger – én fra Ole Kirk’s fond og én fra Augustinusfonden, er der nemlig udsigt til at endnu flere udsatte unge, får muligheden for at blomstre gennem de sociale musikforløb: RAP CAMP.

Projektet ledes af Life Changes hvis stifter, Manuela Reith Rasmussen, er projektansvarlig og Joseph Agami, partner i Life Changes, er musiskansvarlig. I tidligere workshops har vi set, hvordan kreativitet skaber fællesskab og fællesskab skaber kreativitet.

Det er fantastisk at kunne være med til at skabe grundlag for nye sunde relationer og interesser for unge som Elias Malik, en tidligere deltager: ”Det starter med musikken har ikke BARE hjulpet med rappen!

De har også gjort det muligt at skabe venskaber, selvom man er helt op til 25 eller helt ned til 12 år, er det lige meget fordi at man har respekt for hinanden”.Med udgangs udgangspunkt i sådan et flertydigt og rigt udbytte, er vi også enormt taknemmelige for de midler vi har modtaget fra Ole Kirk’s fond og Argustinusfonden.

Tak? Det betyder at vi kan søsætte hele to nye workshops for unge op til 18 år i foråret 2021. Planen er at afholde en workshop i februar/marts og én igen i maj/juni. Vi glæder os til at gå i gang med at indhente dygtige artister til undervisningen, planlægge forløbene og ikke mindst se de unge vokse – socialt såvel som personligt.

❤️

#Olekirksfond#Augustinusfonden