Vi gjorde det..

Vi gjorde det! ?

Med endnu en bevilling, denne gang fra Den sociale fond, er vi netop nået op på en halv million kr. i støtte! Og hvad betyder det så? For os betyder det, at vi nu har indtil videre midler til at afholde hele 4 RAP CAMPS i 2021. Men endnu vigtigere er den betydning dette har for udsatte unge med noget på hjerte og passion for musikken.

Med midler til at kunne fylde det næste år med musikworkshops kan vi glæde os over, hvordan flere unge udsatte vil få muligheden for at blive mødt i deres passion for musikken, modtage læring fra nogle af Danmarks allerbedste artister og ikke mindst blive en del af et positivt og meningsfuldt fællesskab.

Med vores midler er arbejdsopgaverne for 2021 hermed sat og med Manuela Reith Rasmussen fra Life Changes som projektleder og Joseph Agami fra Life Changes som musiskansvarlig, går vi derfor også allerede nu i gang med at søge efter endnu flere dygtige artister, så forløbet får et højt fagligt niveau, som altid. Endnu engang tusind tak for al den støtte som muliggør, at musikdrømmen kan gøres til virkelighed for dem, som har mest brug for det .

#densocialefond#Olekirksfond#Augustinusfonden#Kulturministeriet#payitforward