Go’morgen Danmark på TV2

Det varmer at se, hvordan der bliver stillet skarpt på det arbejde, som vi mener er noget af det vigtigste i vores samfund. I morges var vi inviteret i Go’morgen Danmark på TV2 for at fortælle om vores musikworkshop, Rap Camps, for unge udsatte.

Rap Camps handler nemlig ikke kun om musik, men om fællesskab, gode, sunde relationer og at genvinde troen på sig selv. Det er Elias og Rokas, to tidligere deltagere på Rap Camp, et levende eksempel på. Der var både nervøsitet, glæde og spænding i luften da rampelyset i morges faldt på vores to tidligere deltagere, der sammen med underviser og musikansvarlig,

Joseph Agami, indtog studiets røde sofaer for at fortælle om arbejdet og deres egen personlige udbytte af de kreative musikforløb. Vi er enormt taknemmelige over alle de ildsjæle, der gør disse forløb mulige.

Vi er samtidig stolte over at kunne bevidne, hvordan venskaber formes og hvordan de unge indtager en aktiv og positiv rolle, der giver styrke, mod og troen på sig selv. Vi tror de fleste ville kunne skrive under på, at det kræver en hel del mod at turde rappe free style foran hele Danmark på LIVE tv, som drengene gjorde det i morges – behøver vi at sige mere? Vi kan kun opfordre til at gense indslaget og vil gerne sige tak til Go’morgen Danmark, for at være med til at skabe opmærksomhed omkring vores arbejde og nå endnu flere af de unge, som kunne have gavn af musikfællesskabet❤️

Vi glæder os helt vildt til vores kommende Rap Camp med start den 14. november.Det er stadig plads så hvis du, ligesom vores tidligere deltagere, brænder for musikken, er dedikeret og er mellem 13-24 år, så send en motiveret ansøgning til info@detstartermedmusikken.dk