Næste workshop uge 7 i København

Så er vi i gang med at planlægge den næste rap workshop. #detstartermedmusikken er sammen med Københavns Kommunes Ungdomsskole og Fritidscenter Ørestad i fuld gang med at arrangere vores næste Rap musikworkshop. Den kommer til at foregå i uge 7 (14.-18. februar 2022) på Fritidscenter Ørestad, Arne Jacobsens Alle 21, 2300 København S.

Vi har plads til 30 – 36 unge i alderen 13 til 18 år – unge som brænder for og er nysgerrige på musikken. Som prikken over i’et vil deltagerne optræde med deres færdige rap-numre til en koncert på spillestedet Beta (Amager Bio). Koncerten bliver afholdt d. 7. april 2022 i samarbejde med andre musikhold fra ungdomsskolen.

Manuela Reith Rasmussen og Joseph Agami fra Life Changes er henholdsvis projektleder og ansvarlig for musikken. De er allerede nu i gang med at sammensætte underviserne og forløbet, så det får samme høje faglige niveau som altid. Med løbende for mere info – det Følg bliver vildt, lærerigt og fantastisk inspirerende.

Vi takker Ole Kirk’s Fond for deres støtte, som gør det muligt at realisere unge menneskers musikdrømme.