FINN NØRGAARD-PRISEN 2022!

DET STARTER MED MUSIKKEN TILDELES FINN NØRGAARD-PRISEN 2022!

Det er netop offentliggjort, at Det Starter Med Musikken tildeles årets Finn Nørgaard-pris, der uddeles af Finn Nørgaard Foreningen til foreninger, der gør en forskel for udsatte unge på kanten af fælleskabet.

Vi er utroligt stolte og glade for prisen, og det er en stor ære at få netop denne pris. Finn Nørgaard Foreningen er stiftet med henblik på at forebygge forfærdelige terrorhandlinger som den, der kostede Finn Nørgaard livet, da terroren ramte Danmark den 14. februar 2015.

Foreningen arbejder blandt andet ved at skabe fællesskaber og initiativer, der rækker ud efter udsatte unge i vores samfund.’

Derfor betyder denne pris helt utroligt meget for os bag Det Starter Med Musikken. Vores håb er nemlig at kunne være med til at gøre en forskel for mennesker på kanten af vores samfund.