Markering af årsdagen for terrorangrebet i 2015

I går var #detstartermedmusikken på borgen for at markerer årsdagen for terrorangrebet i 2015, der kostede Finn Nørgaard livet, da terroren ramte Danmark den 14. februar 2015 og til den 8 uddeling af Finn Nørgaard prisen.

Terror angrebet var en hændelse der skabte en masse utryghed i vort samfund. En utryghed der ikke bliver mindre af alt det der sker i verdenen lige nu.

Til tider kan alle de kriser og forandringer der er en del af den verden vi lever i, overskygge alt. Derfor er det vigtigt at vi holder det gode i os selv og samfundet for øje. Vi skal huske at der findes ildsjæle og organisationer drevet af en passion til at hjælpe der hvor de kan.

Det skal fejres, at der er folk som er klar til at træde til med hjertet forrest og har troen på, at vi kan og skal bidrage til et samfund hvor det er fællesskabet og accepten der vejer tungest.

Vi bør anerkende de mennesker iblandt os der ser livets uretfærdigheder og uligheder som noget man kan gøre fælles front imod.

#detstartermedmusikken glædes vi over, at få lov til at fejre netop nogle af disse mennesker.

Vi siger af hjertet tillykke til Urban 13, som vandt Finn Nørgaard prisen, til Uzma Ahmed som modtog forenings ildsjælsprissen og til Center for Digital Pædagogik som vandt et arbejdslegat.

Tak for jeres store indsats og arbejde, for at skabe en samfund hvor der er plads til alle og hvor vi giver hvert enkelt menneske en chance. Tak for jeres indsats for at bekæmpe følelsen af være ekskluderet og udenfor.

Mest af alt, siger vi tak for, at i tror på, at man kan gøre en forskel. Det er nemlig der man finder gnisten og magien til at skabe miraklerne.