Sidste weekend påbegyndte #detstartermedmusikken vores ottende rap camp.    

Alle vores rap camp har været kendetegnet ved topmotiverede, passionerede og kreative unge mennesker der brænder for rap musik. Unge mennesker der er helt forelsket i tekster og beats. Unge der har så mange ord på hjertet, som de ønsker blive hørt og ønsket om at dygtiggøre sig i et trygt fællesskab, hvor man accepteres for den man er og kan dele sin passion med andre ligesindede.

Vi er vant til talentet er til stede hos deltagerne og respekten for hinanden udvises. Vi må dog blankt indrømme, at denne gang har workshoppen fuldstændigt overgået alle vores forventninger.

Vi havde æren og fornøjelsen af at tilbringe weekenden med 25 unge mennesker som var fyldt til randen med glædesfuld og positiv energi, talent og et drive, vi sjældent har set.

Der er en fælles omsorg for hinanden i gruppen, som varmer hjertet. Når vi som forening og undervisere oplever så fantastisk en energi, bekræfter det os kun i at alle timerne med hårdt arbejde for at realisere drømmen om rap campen har været det hele værd.

Til alle jer deltagere, kan vi kun sige af hjertet tak, fordi vi må få æren af at undervise og være med på en del af jeres musiske rejse.

Tak for at I har givet os lov til at være til stede, mens i har haft modet til at gøre jer sårbare og stå i jeres eget lys. Det er en fantastisk oplevelse, og gør at vi bare ikke kan stoppe med at afholde rap camp for alle jer passionerede unge mennesker