I vores Rap camps ser vi denne proces udfolde sig gang på gang

Livets vej kan være en sti der fører os over de højeste tinder og ned i gennem dybeste grotter. Uden håb og drømme kan det være en tung byrde. Passionen er vores drivkraft og ved hjælp af dens magi finder vi modet og kærligheden til os selv, der gør at vi tør gå efter det vi brænder for.

I vores Rap camps ser vi denne proces udfolde sig gang på gang. Vi ser unge der brænder for musikken og uanset hvor de kommer fra eller har med af livserfaringer skabes der et fællesskab af håb og liv.

Det skønne er at modet, håbet og fællesskabet starter med musikken og de unges passion for rap musik. Det mirakuløse er, at hvis bare vi giver en ramme for dem så ser vi nogle unge mennesker der står i deres eget lys og tager et ansvar for at lyset kommer ud i verdenen.