Den 5. juni var Grundlovs dag. En fejring af Demokratiet i Danmark.

Dette blev fejret af Frivilligcenter Amager (Sundholmvej med et tæt pakket og spændende program med grundlovstaler af Overborgmester Sofie Hæstrup Andersen (A), politisk debat om ungeliv med medlemmer af borgerrepræsentationen (styret af Ungeråd KBH) og Breakout rooms med Graffiti workshop, HjerteRum og Fairhuset.

Sidst men ikke mindst havde #DetStarterMedMusikken, fået den stor ære at optræde for de fremmødte og give en smagsprøve på, hvad der bliver arbejdet med, når vi holder rap camp.

Freestyle, tekster og lækre rytmer fyldte luften og satte et punktum på en dag fyldt med samfundssind og ildsjæle med Klaes, som er en ung rapper som deltog i vores sidste rap camp og vores producer Mashti, optrådte sammen med Joseph Agami, foreningens musikalsk ansvarlige.

Demokrati, lyrik, hiphop og fællesskab mødte hinanden til glæde for os og for publikum