Rap workshop Kbh 2020 deltager

Anmeldelser

Vi er stolte af vores musikworkshops, hvor vi bruger musikken som et kreativt værktøj til at lære unge at bearbejde egne følelser og oplevelser.

Det er ikke til at tage fejl af! Musikken, kreativiteten og det fællesskab der skabes omkring det har en stor positiv betydning for deltagernes voksende selvværd og fornyede tro på egne evner.

Vi får mange positive anmeldelser af vores workshops og foreningens arbejde både af deltagerne selv, forældrene og samarbejdspartnere.

Læs et udsnit af dem herunder.

Dennis Fullerton
Jeg har løbende fulgt projektet, indsatsen og resultaterne. Den store uselviske indsats der foretages for at hjælpe unge der er ude på kanten … er unik. Jeg har den dybeste menneskelige respekt for deres indsats.

Søren Saustrup Gersby
Jeg oplever, at I ikke bare er endnu et forsøg på et hurtigt kvikfix. Men at der er et solidt forarbejde med undersøgelser der sikre at det er det helt rigtige i gøre. Tak for en seriøs indsats!

Celia Brandt
Rap og poesi kan hjælpe en med at sætte ord på ens følelser, det har de unge her, helt sikkert brug for, så derfor synes jeg det er et megagodt at støtte op om!

Ina Hoffmann Hansen
De har givet min datter (Neja Andersen) nogle fede oplevelser, og nye venskaber. De gør en forskel for de unge. Fortsæt med de fede workshops. Tak for jer, Manuela og Joseph

Oskar Jensen
Jeg var på en Rapcamp som var helt fantastisk, og jeg syntes det er et fantastisk arrangementet hvor man kan få unge til at udtrykke sig på nye måder

Charlotte Hjorth
I gør en kæmpe stor forskel for en masse unge mennesker, som med jeres inspiration og støtte får mulighed for at udleve deres drømme og udvikle deres musikalske talenter.

Anna Grethe Jacobsen
Vi kan ikke få nok fokus på at hjælpe unge frem i livet . Alle uanset baggrund og evner er gode til noget, man skal bare finde ud af hvad og så starter det måske med musikken?

Thomas Lindberg Brædder
Super god forening – godt initiativ for unge på kanten.

Mogens Bertelsen
Fantastisk organisation med en mission, giver den allerstørste respekt. Mange venlige hilsner, Mogens

Morten Schebye
Det starter med musikken er et helt unikt setup – en vej som give unge en mulighed for at udtrykke de indeklemte følelser der kan være så svært at sætte ord på. De får min stemme, da de er så fantastiske til at hjælpe andre til at de får ord på deres stemmer – ord som skaber en forandring til en fremtid som er meget bedre for den unge, samt samfundet generelt. Morten Schebye

Neja Andersen
Man lærer hvem man selv er og at vi forskellige men stadig kan have en fællesskab og bliver respekteret for hvem vi er og hvad for nogle udfordringer vi har. Vi få støtten som vi har brug for, og de pause vi har brug for. Og det bedste fællesskab, selvom man måske ikke interesserer sig så meget for musik

Daniel M Jensen
Jeg synes deres energi og engagement i samfundets unge kreative mennesker ikke skal overses på nogen måde. De elsker det de laver og det kan man mærkes på de unge mennesker. De skal have alt medvind med på deres vej!

Kristensen Julie
Det er en forening som giver plads til at unge mennesker kan være præcis dem de er – uden at de skal forsøge at gemme sig væk i masker. Der er plads til at de kan forme sig et godt liv – uden at ende på et sidespor. Det er en smuk forening, med en kæmpe hjertesag. Det de gør, gør en verden til forskel for unge mennesker.

Karsten Loud
Det er et fantastisk redskab til at hjælpe unge mennesker på kanten med at komme videre i sit liv.

Liria Susanne Andersen PML fra UVØ
Vi har i Ungeværket Ørestad før haft fornøjelsen af samarbejdet med det starter med musikken, og vi kan i den grad anbefale deres viden og erfaringer. 

Michael R Nielsen
Gør en vigtig forskel, når musikken taler som livshistorie og giver friheden til både at give slip og skabe nye forandringer i den og de unges liv. Life changes starter indefra, her båret i og med musikken samt en høj faglighed, der holder hånden under samt skubber fagligt samt kærligt den rette vej.

Nawras Mitta Al-Hashimi
Fordi jeg har gennem årene kunnet se og opleve en fantastisk og mærkbar positiv forandring hos foreningens unge brugere. Deres arbejde er essentiel for vores samfund. 

Mashti Mads Nordheim
Det starter med musikken er bare et fantastisk Project der hjælper de unge igennem kreativitet. Jeg blev selv reddet at kreativitet da jeg selv var ung så jeg ved hvor utrolig vigtigt kreativitet kan være og hvor meget det kan betyde.

Helle Løbner
Foreningen gør en forskel for udsatte unge. Deltagere på workshops får en succes med at færdiggøre et produkt, være i et fællesskab, bliver hørt og værdsat. Ved brug af rap musik mødes man om noget , der giver mening for deltagerne.

Geisler Agneta
De gør forskel for unge, der har lyst til at gøre noget med musikken. Det gør det helhjertet og med god varme.

Karin Guldberg
Godt initiativ og støtte til unge talenter og fællesskab 

Anne Løbner
Kæmpe arbejde. Se hvad musik kan gøre. Godt gået

Trine Drechsler
Det giver dem en mulighed for at vise deres kreativitet og for at indgå i et fællesskab. Dette gør at de udvikler deres kompetencer socialt og at de kan udleve deres passion og få deres stemme hørt!!

Jesper Smidt – Uddhar
De gør en forskel for de unge. At bruge musikken til at nå unge mennesker er indlysende og kan, efter min opfattelse, anspore de unge til et positivt indhold i hverdagen, og bygge konstruktive fællesskaber, som gir dem håb og tro på sig selv og egne styrker.

 Flemming Bach Mikkelsen

Af hjertet selv tak til ALLE involverede. Det I giver af jer selv, har enorm betydning og det kan mærkes igen og igen. Fra hjertet tak og dyb respekt

Tommy Trans
Kæmpestort tillykke med den fuldt fortjente pris , I gør et kæmpe arbejde, der bare er vokset og vokset , det er så fedt vi har jer til at kæmpe for dem som er på kanten så de ikke falder helt ud …

Valdemar Faaborg-Andersen
Det har virkelig været en oplevelse som aldrig vil glemmes. Den har fået styr på min rytme, mit flow, bedre forståelse for andre mennesker mm Jeg har været uge vidst at jeg skulle til rap workshop i weekenden, glædet mig som et lille barn(hvilket jeg også er).Jeg har mødt mange nye talentfulde og anderledes mennesker. Og sikkert alle var 14-25 år, har jeg stadigvæk kunnet føre en samtale uden at knække benene. Jeg har haft samtaler, som jeg aldrig troede jeg skulle have. Og har mødt mennesker, jeg aldrig havde troet jeg skulle møde. Jeg har lært simpelthen så meget og har fået inspiration og skrevet tekster på grund af #DetStarterMedMusikken … af hjertet tak-Valdemar
“VA” Faaborg Andersen 12 år

Rokas Dimitri Drakoff Kaymani  
“Det her er det bedste man kan forstille sig hvis man er musiker, det starter med musikken er en genial organisation der hjælper unge talenter til at blive bedre til at lave musik og hjælper en med at komme lidt væk fra gadeplan, oven i det er der den fedeste kemi mellem alle som jeg har mødt det kan klart anbefales “

Sandra Virginia Bereza   
Det starter med musikken’ er en fantastik workshop der skaber muligheder og styrker og træner unge i et musikalsk fællesskab – med top professionelle undervisere fra den danske musikscene. ‘Det starter med musikken’ hjælper i den grad unge som gerne vil væk fra gaden, unge som har en drøm indenfor musikken. Det er en positiv oplevelse at være medvirkende og vidne til – man føler sig velkommen, værdsat og elsket og man kommer hjem med værktøjer og venskaber, helt gratis, som uden tvivl er guld og diamanter værd. Tusind tak for alt og tusind tak for jer.”

Mathilde Anastasia Isabelle Rude 
Vi har været så imponerede over det store stykke arbejde, der er lagt bag denne workshop. Sikke et team af både udøvere og blæksprutter taske! Også så fint, at det har været muligt at samle så mange forskellige unge, som især har kunnet bidrage til at gøre idéen om musikken endnu større. Og endnu bedre, at de har skabt kontakter efterfølgende og stadigvæk kan tale på kryds og tværs om musik, men også om meget mere. Tusind tak til alle involverede for at skabe denne mulighed. Vi krydser for, at projektet kan fortsætte!

Heidi Vstgn Bach 
Hej her inde, håber i alle kan klare det i denne samlede mærkelige tid vi alle desværre må finde os i, når det så er sagt vil vi som forældre lige fortælle vores syn på denne workshop først og fremmest skal der lyde en KÆMPE tak til  Manuela  Joseph  Filuka  Pharfar Kaka og alle andre involverede i dette projekt.

JEG ER FANTASTISK!!! 
og det viser bare hvor langt børn/unge kan komme ud af deres “skjul” når de føler sig hørt og i trygge hænder og at musik bare kan en hel masse når folk som jer hepper og bakker op om de unge..
#DetStarterMedMusikken  
Til alle jer unge der deltager i dette. I ER FOR VILDE fedt i bare rummer hinandens forskelligheder bare blive ved med at kæmpe for det her Rap for i er megaseje til det.
Vh. Kenneth og Heidi (Rasmus forældre)

Christine Faaborg-Andersen
Hørt hørt fra et andet sæt forældre! En ting er at disse unge fantastiske mennesker bryder ud af skallen, men de er også sammen om at samle hinanden på tværs af livsstil, geografi, alder og hverdag. Det er så fantastisk at opleve. 

Sol Skjoldborg
“I det sidste stykke tid, herunder Corona, endte jeg med at bruge ekstra meget tid på at skrive tekster og øve mig på at rappe. Meget af det, kan jeg takke foreningen – “Det starter med musikken”, som formodet, at lave en rap workshop lige inden lockdown, hvor jeg lærte nye tekniske metoder, som jeg kunne bruge på min vej, for at blive bedre til at rappe. .

Under workshoppen kunne man få lov til at hjælpe andre, og ikke mindst selv få hjælp, til der hvor man godt ville blive bedre. Jeg fik personligt kendskab til mange andre unge “rap interesserede”, som havde den samme interesse indenfor rap, og fik desuden mulighed for at møde de to store rap-guruer Pharfar og Kaka.

Efter lockdown, brugte vi i sidste weekend, på at mødes igen, og her afsluttede vi workshoppen med en præsentation, som alt viste andre alt det vi havde lavet, foran vores venner, familie og bekendte.

Her har min veninde, Monique Johansen, personligt skrevet følgende om præsentationen: “Jeg var ude og se præsentationen, af dem som havde været med til workshoppen, som indeholdt en masse unge og talentfulde mennesker som inspirerede mig supermeget!

Det fristede mig til at tage med til den næste workshop, der bliver afholdt, og prøve min egen grænse af, indenfor rap. Energien hos deltagerne var nede på jorden, og ikke dømmende, eftersom der både var drenge og piger, i alle aldre.” Hele dette projekt kan jeg takke Manuela, som fik stabilt det hele på benene, og ikke mindst Joseph og Filuka, Mads og DJ Phil Jones.”