Bestil workshop

#DetStarterMedMusikken workshop

I #DetstarterMedMusikken arbejder vi med at bygge bro til nye sunde og sociale fællesskaber gennem workshops med musik, rap, hiphop og den kreative udfoldelse som omdrejningspunkt.

Vi har gode erfaringer med at blande ressourcesvage unge med en mindre gruppe ressourcestærke, så den første gruppe kan spejle sig i den sidste og give dem nye netværk. Det er et af de første skridt til brobygningen.

#DetStarterMedMusikkens workshops tager udgangspunkt i de unges virkelighed, og giver den unge sociale redskaber til at begå sig blandt sine medborgere ved hjælp af kreative midler som tekstskrivning, produktion af beats, indspilning af musik, mixning, finpudsning, freestyle og fremførelse.

I #DetStarterMedMusikken har vi allieret os med nogle af Danmarks dygtigste rappere og musikere, der ikke kun stiller deres ekspertise og professionalisme til rådighed, men også en høj grad af frivillighed.

Formål

Formålet med vores workshops er at give unge en tro på at deres drømme er lige så meget værd som deres medborgeres og at de blot skal aktiveres. Om det er musik, graffiti eller anden kreativ udfoldelse, så arbejder vi for at realisere dem i samspil med de unge.

Unge får med vores workshops mulighed for at udvikle stærke sociale, faglige og personlige kompetencer til at mestre eget liv som en vej væk fra udsathed og i nogle tilfælde kriminalitet.

Målgruppe og samarbejdspartnere

I #DetStarterMedMusikken har vi redskaberne og kompetencerne til at arbejde med unge i udsatte positioner. Unge som er kriminalitetstruede, kæmper med misbrug og opmærksomhedsforstyrrelser som ADHD og ADD. Vi har også en bred erfaring med unge der kæmper med angst og lignende diagnoser.

Vi tilbyder igennem foreningen og i samarbejde med musikskoler, opholdssteder, kommuner, SSP og andre offentlige og private aktører at facilitere workshops for udsatte unge, der har brug for at skifte et negativt ladet miljø ud med et positivt.

Workshop

Vores workshop strækker sig sædvanligvis over flere dage, men kan tilrettelægges alt efter ønske. Vi rådgiver og anbefaler, men tilpasser altid workshoppen efter hvad I mener passer jer bedst.

En workshop kan fx indeholde:

  • Introduktion til rap og hiphoppens historie med film og foredrag
  • Undervisning i tekstskrivning og rap-coaching med nogle af Danmarks dygtigste rappere
  • Opbygning af et track helt fra bunden af med beats og musik
  • Indspilning af sang og vokaler 
  • Mining og mastering af tracket til et færdigt produkt
  • Overdragelse af tracket snarest (eneste betingelse er at de medvirkende kunstnere krediteres for deres medvirken) efter endt workshop samt fremsendelse af billeder fra workshoppen til fri afbenyttelse
  • Evaluering

Vil I vide mere om hvordan en workshop kan indgå i jeres sociale arbejde? Eller ønsker I blot at få faciliteret en workshop? Så kontakt os for en uforpligtende dialog  på e-mail info@detstartermedmusikken.dk