Rap workshop Kbh. 2020 deltager

Bliv medlem

At opleve de små og store mirakler som sker, fx under en workshop, er en særlig fantastisk oplevelse, både for personale og undervisere på gulvet. For de unge som deltager og personligt mærker disse positive forandringer og nye perspektiver hos sig selv, er det ikke kun fantastisk men potentielt livsforandrende når de opstår. Det er det der motiverer os til at blive ved. 

I det, #detstartermedmusikken er en forening der drives af frivillige, betyder det, at størstedelen af foreningens arbejde foregår ulønnet og med et begrænset budget. Derfor er det altafgørende for foreningen og dens fortsatte indsats for unge at alle jer der kan og vil tager del i projektet og bidrager med et medlemskab.

Vil du tegne et medlemskab?

Ønsker du at tegne et medlemskab til foreningen #detstartermedmusikkens arbejde for udsatte unge, kan du tegne følgende medlemskaber: 

Medlemskab for unge under 18 år: 
kr. 50,- årligt  

Medlemskab for personer over 18 år -25 år:
kr. 150,- årligt 

Medlemskab for personer over 25 år:
kr. 250,- årligt 

Medlemskab for virksomheder:
kr. 1.000,- årligt  

Firmaer får deres logo på vores website som er inkl. i medlemskabet, hvis det ønskes. Husk og fremsend logoet og url til jeres website til os. Hvis du har brug for en faktura til brug for medlemskabet, fremsender vi gerne én til dig. 

Alle bidrag indbetales til Konto nr. 6194 4170475394 (Sparekassen Kronjylland) (husk at opgive navn og e-mail) og fremsend gerne en mail med kontaktoplysninger efter indbetaling.

TUSIND TAK for din støtte. Dit bidrag betyder alt for de unge, vi hjælper!