Galleri

Billedegalleri

Når vi afholder rap workshops møder vi unge som kommer med al deres passion, drømme, håb og udfordringer. Mødet med vores undervisere, pædagogiske personale og frivillige er ladet med forventninger, nervøsitet og nysgerrighed. Det er ren magi at opleve hvordan disse unge mennesker folder sig ud og åbner sig mere og mere. Det er en sand ære at få lov til at se dem vokse og få lov til at bidrage til processen.   

Vi dokumenterer altid vores workshops igennem billeder (med tilladelse fra deltagerne og evt. forældre) som led i vores evaluering til fonde, som løbende støtter os. Vi vil gerne dele nogle af disse billeder med jer for give et indblik og en fornemmelse af, hvad det er der sker når #DetStarterMedMusikken afholder workshops.  

I vores billedgallerier har du mulighed for at se billeder fra vores forskellige workshops afholdt de siden 2019, andre events og af nogle af de undervisere/artister som er med på vores workshops. God fornøjelse. 

Videogalleri

Til vores workshops har vi bl.a. unge som kæmper med ordblindhed, ADHD, angst og andre udfordringer. For dem kan en indlærings situation kan i sig selv være angst provokerende. Udover at det at træde frem foran andre mennesker og lade sine stemme blive hørt, er udfordrende, uanset hvad man har med af bagage fra sit liv. At vise hvad man har af tanker og følelser og stole på, at man vil blive anerkendt for den man er, er svært for alle mennesker.  

I vores video dokumentation fanger vi hvordan det ser ud på gulvet når undervisere, personale og deltagerne mødes i en fælles ramme. Når det fælles tredjes “magi” går i gang og på trods af personlige udfordringer og nervøsitet, blomstrer de unge, fordi de er drevet af en fælles passion.  

Vi håber også at de videoer der fortæller vores historie og hvorfor vi gør det vi gør, kan give jer en fornemmelse af hvem vi er og hvad der driver os. God Fornøjelse.

Finn Nørgaard Prisen 2022

Finn Nørgaard prisoverrækkelse

Rap workshop i indre by Kbh. (juni 2021)

Rap workshop i Kbh. (november 2020)

Sturlasgade (marts 2020)

Rap workshop i Ishøj Next (juni 2021)

Video fra rap workshop i Ishøj Next ( juni 2021)

Rap workshop i Fritidscenteret Ørestaden Kbh. S (februar 2022)

Video fra rap workshop i sturladsgade - Kbh. S (marts 2020)

Rap camp mart 2023 indre by I

Rap camp mart 2023 indre by II